Despre C156

Comunitatea 156 este un grup de elevi și profesori care realizează proiecte extrașcolare menite să pună în valoare și să cultive creativitatea și talentul elevilor aducând astfel în atenția publicului imaginea instituției pe care o reprezintă. Este un proiect inițiat de profesor dr. Sergiu Georgian Mazerschi, demarat ca și activitate extrașcolară în anul 2021, în cadrul Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj Napoca.

NE DORIM

Promovarea imaginii Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj Napoca la nivel local, național și internațional.

Schimbarea felului în care este privit sistemul de învățământ din România, prin organizarea de activități extrașcolare, care nu se regăsesc în curricula școlară, cu scopul de a pregăti elevii pentru a deveni profesioniști, oameni care să aducă un plus de valoare societății.

Ne propunem să devenim un model pentru liceele din România, indiferent de profilul acestora, astfel încât să asistăm la organizarea unor astfel de comunități în cât mai multe licee.

CUM NE ATINGEM SCOPUL

Prin cursuri organizate cu sprijinul profesioniștilor din diferite domenii, expoziții, participarea la diverse evenimente, voluntariat, participarea la concursuri naționale și internaționale, colaborare cu alte unități de învățământ din Ro și alte țări și prin dezvoltarea abilităților de promovare online.

De ce facem
toate astea?

Ne dorim să facilităm accesul elevilor la comunitățile și industriile creative ajutându-i să își dezvolte libertatea și responsabilitatea profesională.
Creăm și consolidăm continuu o identitate puternică și coerentă pentru liceu, comunitate și membrii ei, acestea devenind o etichetă a caracterului inovativ, contemporan și a seriozității.

Prin toate acestea contribuim la schimbarea paradigmei sistemul de educație tradițional. 

Membrii

Cunoaște-i pe membrii Comunității 156
și hai cu noi în călătoria noastră!

Sergiu Georgian Mazerschi

Organizator și lider vizionar

Rus Anita Rebeca

Membru Fondator

Starjil Robert Camil

Membru Fondator

Andronic Ana-Maria

Membru Fondator

HAI ȘI TU ÎN COMUNITATE!

Comunitatea 156 este un proiect
de lungă durată cu desfășurare permanentă.