Activități

Activitățile noastre

Construim și consolidăm o comunitate pentru elevi desfășurând activități educaționale aplicate și campanii de promovare a realizărilor noastre.
Fiecare curs este un portal către explorare și învățare, oferindu-ți o gamă variată de posibilități creative. Indiferent dacă te pasionează designul grafic, arta murală, fotografie documentară sau serigrafia, avem cursuri și activități pentru toate gusturile.
Diversitatea noastră reflectă pasiunile și experiențele variate ale membrilor noștri, iar beneficiile cursurilor noastre sunt la fel de variate precum gama de tehnici și stiluri pe care le acoperim. Ai oportunitatea să înveți de la profesioniști, să îți dezvolți abilitățile artistice, să te conectezi cu o comunitate vibrantă și să-ți explorezi creativitatea într-un mediu prietenos și profesionist.
Așadar, pregătește-te să descoperi bogăția creativă a diversității în cadrul Comunității 156. Înscrie-te la cursurile noastre și fă parte dintr-o călătorie captivantă spre autodescoperire și evoluție artistică!
În universul artistic al Comunității 156, concursurile sunt provocări ce îmbogățesc creativitatea și aduc la lumină talente unice. Fie că ești pasionat de pictură, fotografie, sau design grafic, avem competiții care îți pun imaginația la treabă și te provoacă să-ți exprimi viziunea.
Participând la aceste concursuri, te lansezi într-o călătorie captivantă unde nu doar concurezi, ci și te conectezi cu artiști de talie similară din întreaga comunitate, țară, lume. Premiile nu sunt doar recunoașterea talentului tău, ci și ocazia de a-ți expune creațiile în lumina reflectoarelor.
Indiferent dacă este vorba despre competiții naționale sau internaționale, în cadrul Comunității 156 descoperi că fiecare concurs este o oportunitate de a-ți evidenția creativitatea și de a contribui la energia vibrantă și puțin competitivă a comunității noastre artistice.
Voluntariatul în cadrul Comunității 156 este un act de generozitate și implicare care transformă pasiunea în acțiune. Avem nevoie de inimi pline de entuziasm și mâini dibace pentru a susține proiectele noastre creative și a face diferența în comunitate.
Fie că ești pasionat de organizarea evenimentelor, sprijinind participanții la cursuri sau contribuind la promovarea proiectelor noastre, voluntariatul este modalitatea prin care putem construi împreună o comunitate creativă puternică. Este șansa de a face parte din culisele unor evenimente captivante și de a simți impactul direct pe care îl avem asupra celor din jur.
Prin voluntariat în Comunitate, dar și înafara Comunității 156, nu doar contribui la succesul proiectelor noastre, ci și devii parte dintr-o familie dedicată explorării, învățării și creșterii artistice. Alătură-te echipei noastre voluntare și transformă pasiunea ta într-o forță pozitivă pentru comunitatea noastră creativă!
De la cursuri de linogravură, fotografie, pictură murală, design grafic, la expoziții și concursuri naționale și internaționale de artă - profităm de orice oportunitate de dezvoltare artistică ancorată în realitățile profesionale actuale.

Testimonials

Participarea la cursurile Comunității 156 a fost o experiență revelatoare pentru mine. Am învățat tehnici și abilități noi, iar asta mi-a deschis noi orizonturi în artă. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a învăța de la profesioniști și de a-mi dezvolta pasiunea.

Ana Andronic

Comunitatea 156 mi-a oferit șansa de a-mi exprima creativitatea și de a face prieteni minunați în același timp.

Elian Orban

Newsletter Rămâi alături de Comunitatea 156!