Explorând talentele noastre în arena internațională a artei!
În cadrul Comunității 156, îmbrățișăm provocările și ne mândrim cu participarea la concursuri naționale și internaționale, unde creativitatea membrilor noștri strălucește în lumina reflectoarelor. Suntem o comunitate dedicată descoperirii și promovării talentelor unice, iar concursurile reprezintă platforme prin care ne demonstrăm abilitățile artistice extraordinare.
Participăm cu mândrie la competiții ce acoperă un spectru larg de expresii artistice, de la desen și pictură la fotografie și design grafic. Membrii noștri explorează teme captivante și își pun imaginația la încercare, contribuind la diversitatea și inovația pe scena artistică.
Un moment special în calendarul nostru este Concursul Murals of Youth (M.Y.), o inițiativă unică și inspirată de dorința de a oferi elevilor de liceu o șansă de a-și manifesta creativitatea într-un mod inedit – arta murală. M.Y. devine o pagină în dezvoltarea artistică a comunității noastre, o ocazie de a evidenția potențialul creator al tinerilor artiști.
Alătură-te nouă în această călătorie artistică captivantă! Fie că este vorba despre provocări globale sau despre concursurile noastre locale, suntem mereu pregătiți să ne exprimăm și să împărtășim bucuria artei în cadrul competițiilor care definesc povestea noastră creativă.