Cursul nostru de Fotografie Documentară te invită într-o călătorie captivantă în lumea artei vizuale și a storytelling-ului fotografic. Sub îndrumarea experților noștri, vei învăța nu doar să faci poze, ci să spui povești cu ajutorul imaginilor.
Beneficii:
  1. Explorare Creativă: Descoperă modalități inovatoare de a aborda subiectele și de a comunica prin intermediul fotografiei.
  2. Îndrumare Personalizată: Profita de feedback-ul detaliat și îndrumarea personalizată a instructorului pentru a-ți dezvolta stilul și abilitățile.
  3. Experiențe Practice: Prinde în acțiune tehnici și strategii în cadrul proiectelor practice și activităților de terrain.
  4. Conectare cu Comunitatea: Alătură-te unei comunități pasionate de fotografie, unde poți împărtăși experiențe și inspirație.
Ce Vei Învăța:
  1. Concepte Fundamentale: Înțelege elementele cheie ale compoziției, iluminării și tehnicii.
  2. Storytelling Fotografic: Dezvoltă abilități în alegerea subiectelor, compunerea narațiunii vizuale și comunicarea efectivă a poveștilor.
  3. Tehnici de Editare: Descoperă instrumente și tehnici esențiale pentru a aduce imagini puternice la viață în procesul de editare.
Detalii Curs
Profesor: BRAGOVSKI
Număr Cursanți: Maxim 15 participanți
Vârsta Minimă: 14 ani